Omda S7

Virtuaalinen sosiaali- ja terveyspalvelukeskus

 

Salasanan uusiminen

Salasanan uusiminen

Salasanan uusiminen vaatii sen, että tiedät oman käyttäjätunnuksesi.

Ammattilaiset ovat saaneet käyttäjätunnuksen pääkäyttäjiltä Laphan digituesta. Jos et muista käyttäjätunnusta, niin ota yhteyttä digituki@lapha.fi tai tällä lomakkeella.

Jos olet unohtanut salasanasi, voit saada uuden salasanan tekstiviestinä siihen matkapuhelinnumeroon, joka on tallennettuna Omiin tietoihin. (mikäli et saa tekstiviestiä puhelimeesi, sinulla ei ole tallennettua matkapuhelinnumeroa Omissa tiedoissa). Täytä käyttäjätunnuksesi alla olevaan kenttään ja klikkaa Lähetä uusi salasana -painiketta.

Salasanan uusiminen

Salasanan uusiminen vaatii sen, että tiedät oman käyttäjätunnuksesi.

Kansalaisten käyttäjätunnus on sähköpostiosoite. Jos olet unohtanut salasanasi, saat uuden salasanan sähköpostiin. Täytä käyttäjätunnuksesi alla olevaan kenttään ja klikkaa Lähetä uusi salasana -painiketta. Kun pääset kirjautumaan, käy vaihtamassa salasanasi.

Ammattilaiset ovat saaneet käyttäjätunnuksen Posken pääkäyttäjiltä Maria Martinilta tai Maarit Pirttijärveltä. Jos et muista käyttäjätunnusta, niin ota yhteyttä pääkäyttäjiin.

Ammattilaiset saavat uuden salasanan tekstiviestinä siihen matkapuhelinnumeroon, joka on tallennettuna Omiin tietoihin. (mikäli et saa tekstiviestiä puhelimeesi, sinulla ei ole tallennettua matkapuhelinnumeroa Omissa tiedoissa). Täytä käyttäjätunnuksesi alla olevaan kenttään ja klikkaa Lähetä uusi salasana -painiketta.